tirsdag den 10. marts 2015

Nye lanceringer i Sephora!

Jeg har jo som sagt været til et launch event ovre i København. Der var fra Sephora's eget brand, som kommer lidt senere, og så var der en pokkers masse andre mærker. Jeg har billeder af de ting jeg fik i min goodie bag, som jeg forhåbentligt snart kan give Jer en mere detaljeret mening om. Men for nu holder vi os bare til flotte billeder, priser og datoer. Det her henvender sig især til Jer, som allerede har udset Jer disse produkter, men stadig undrer Jer over, hvornår de kan købes i Danmark.

Den første stand jeg besøgte var Marc Jacobs. De har både creme øjenskygge penne på vej, og skønheder som den til højre, en læbestift i den her blyant-inspirerede indpakning i højglans sølv. De hedder Kiss Pop, og jeg har farven 608 Headliner. Den eneste ulempe er de fedtede fingre man ikke kan undgå at se... Og så fotograferes den ikke så nemt.
Prisen bliver 225 kroner og udkommer i maj måned sammen med deres eyeshadow sticks.
(Det er den her farve jeg har på i min Februar Favoritter)



Makeup Forever was on a roll. Deres display var SÅ flot, og de har tre nye produkter klar, samt nye farver til en eksisterende linje. Alle udkommer i april måned i Sephora.

 Deres Bronze Fusion bronzer kommer i seks farver. 3 farver fordelt på to forskellige finishes: et mat finish og et satin finish. De er vandfaste og super duper smukke! Prisen er 290 kroner, så lidt dyrt. Men den er drøj i brug og flot på huden.

Så er der hele fem nye farver til deres allerede eksisterende linje af Aqua Matic, en creme øjenskygge i en twist-up indpakning. Turkis, orange/fersken, gunmetal-grå, khaki og gammelrosa er de fem farver. Jeg kan ikke navnene.... Men jeg har den turkise, som er såååå flot!
Prisen er 150 kroner.


Såååå floooot. Nr. 251

 Så er der deres Plexi Glosses. Mere specifikt deres Artist Plexi-Gloss Extreme Shine. Holy granoly det her de mest pigmenterede shiny glosses jeg nogensinde har lagt øjne på.
De kommer i 14 farver, en lige fordeling mellem nudes og intense farver. Jeg har nr. 400, en varm rød. Prisen pr. gloss er 160 kroner.


Sampar er et mærke jeg aldrig har hørt om før. Og sunless tanning er også fuldstændig fremmed for mig. Det her er en sunless tanner til ansigtet fra Sampar..... Hahah! Det er en selvbruner til ansigtet, ret så lind creme med et shine/shimmer til sig. Ikke til ovenpå en foundation som bronzer, men til under basen eller alene for en glød og ekstra farve.  Det skal nok blive spændende!
Den kommer kun i en farve, koster 220 kroner og kan allerede nu fås i Sephora.

Nars, oh Nars. Jeg har to ansigtsprodukter fra Nars, manglede kun en bronzer/kontur farve. Det her er deres Contour Blush duo i farven Paloma. Den kommer i to farver, og prisen er 330 kroner.

Bruger den i en video, en masse førstehåndsindtryk. Jeg er forelsket. Ingen lysreflekterende partikler, kun ren matte goodness. Til alle Jer der elsker chisled cheekbones.




Alle kender Benefit. Benefit er overalt. I alle videoer på Tuben og all over Instagram. For tiden er det deres nye Roller Lash mascara alle snakker om. Og med god grund. Børsten minder om Max Factors Clump Defy, men konsistensen er så meget bedre, sortere og holdbar.
Kræver lid øvelse, men helt klart pengene værd!
Mener den koster omkring de 190 kroner, måske 200.




Jeg snakker kort om Algenist i videoen. Algenist er et mærke, som specialiserer sig i alge-hudpleje. De kommer ud med 2 farvede dagcremer, light/medium og medium/dark. Den har spf 30 og den kan sagtens blandes med noget lysere, for at få den til at passe til ens egen hudtone. Jeg er kæmpe fan af den allerede. Den koster 295 kroner og udkommer i marts sammen med deres Genius Ultimate Anti-aging serie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar